DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım

Anasayfa

Forum

Dosyalar

Biyografiler

MP3

Resimler

Video

Oyunlar

Incelemeler

Haberler

Iletisim

DF'Radyo

Sponsor Bağlantılar
Ana Menü
 
Anasayfa
Arama
Haber Arşiv
Avatar Hazırlayıcı
Forum
Resim Galerisi
Rock Müzik Nedir?
Site Haritası
Şikayet Et
Türkçe Video
Yönetici Listesi
Yabancı Video

  Duman Menü

Akor / Tab
Duman Biyografi
Videolar
Duman İncelemeler
Duman Mp3 Çalar
Duman Radyo
Duman Şarkı Sözleri
Duman Video
Duman Tanıtım
Duman Biographie

  İletişim
İletişim
Bağlantılar

Üyeler İçin
Haber Ekle
Link Ekle
Makale Ekle

Download
Download


Rastgele Resim
En Son İnceleme
Duman Sevdim Desem D...
Duman Bu aşk beni yo...
FERİDUN DÜZAĞAÇ
Duman Belki Alışmam ...
Duman Ah Dinle
Duman Senin Gibi Dinle
Duman Belki Alışman ...
Duman Her Şeyi Yak D...
Duman Aman Aman Dinle
Duman Hatun Dinle
En Çok İndirilenler
Kaan Winamp Skin 2381
Duman Avatarları 1897
Batuhan Winamp Skin 1020
Multi MSN 8.0 683
MSN 8.0 568
Windows Media Player 10 547
Metallica-Unforgiven... 503
En Yeni Üyeler
Üye AdıKatılım
yaytar 07-07
07190707asd 04-07
Dumanist422 12-06
ddemett 10-06
DarmaDumanist 18-05
kafkasokan 21-04
Good98 14-04
wombatnecmi 10-04
Emre09 25-03
Sidal 06-03
Günlük Burc



RSS Feeds
Subscribe to our feeds!

Çevrimiçi Kullanıcılar
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 15
Çevrimiçi Üye Yok

Kayıtlı Üyeler: 17,335
En yeni Üyemiz: yaytar
 Başlığı Görüntüle
DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım | Duman Grubu Paylaşım | Genel
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar duman hakkında bi yazı
dumanchi_sibel
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 1453
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 30.01.07
Mesaj Tarihi 23-04-2007 17:42
duman
Duman grubu yaptığı müzikle özellikle profesyonel müzisyenler tarafından genelde eleştirilen bir grup oldu. Yaptıkları müzik gerçekten de müzik teknikleri bakımından zayıftır. Temel 4 akordla genelde her duman şarkısını çalmak mümkün. Kaanın vokali sürekli eleştirilen bir başka yön. Aslında Kaan gibi sürekli sigara+esrar kullanan birinin sesinin detone olması çok normal. Esrar konusunda şaka yapmıyorum, Roll dergisinde üstü kapalı itirafta bulunmuştu.
Kaanın aslında müzik konusunda temeli sağlam sayılır. Amerika'da müzik üzerine çalışmalar yapmış. Kaan'ı en çok etkileyen bildiğim kadarıyla David Bowie olmuş. Aslında grup olarak kökü sağlam gruplarla gelişmişler. Kaan'ın sesi eleştirilse de aslında gerçekten iyi sesi var. Şu ana kadar adam gibi duman söyleyen başka bir vokal görmedim. Kaan'ın haberin yok ölüyorum ve kırmış kalbini sololu versiyondaki ses performansı çok iyi. Gerçi bunda stüdyo kaydı olmasının da etkisi var. Bu arada Kaan bateri çalarken beste yaparmış. Kaan'ın sesi olmasa da şarkı sözleri gerçekten iyi. Kaan'ın gitar çalışı da ilginç. Saz çalarmış gibi gitar çalar. Solo atarsa genelde soloyu tek tel üzerinden çalarak atar. Sağlak Fender stratı ters çevirip solak gitar şeklinde kullanır. Ama artık solak Fender almış.
Gitaristleri Batuhan, benim Fender Telecaster'ı tanımamı ve o zamandan beri o gitara hayranlık duymamı sağlayan adam. 1968 yapımı Amerikan Fender Telecaster kullanıyor. Gitarı babası Batu, ona hediye almış. Babası sürekli oğlunun gitarla ilgilenmesini istiyormuş ama Batuhan, klasik gitarla biraz çalıştıktan sonra gitarı bırakmış. Babası da oğlu için Amerika'dan bu gitarı getirmiş ve özendirmek için 'bu gitar gerçek rockçıların gitarı, bunu sakın elleme' demiş. Babası da özendirmek için arada çalıyormuş. Sonra Batuhan gitarı çalmak istemiş ve çaldıktan sonra da bir daha bırakmamış. O gitar bırakılmaz haklı çocuk, bu arada böyle baba da bulunmaz. Batuhan, Duman'dan önce Blue Blues Band ile çalıyordu. Batuhan, aslında teknik olarak fazla iyi değil. Şarkılarda basit akorlar ve Phyrgian solo tekniği var. Ayrıca crybaby wah hastası. Duman konserine gidenler bilir, Batu konserde ortalama 2 defa yaklaşık beşer dakikalık wahla phyrgian+pentatonik gam solo şovu yapar. Batu'yu taktir etmemin asıl sebebi adam pipi seviyesinin altından gitarı tutmasına rağmen 12. perdeden sonrasında hiç zorlanmadan çok hızlı solo atması. Ama bu kadar alttan gitar çaldığı için klasik sorun serçe parmağını kullanmadan solo atar.(Ama son albümde kendini geliştirmiş, en son gördüğümde serçe parmak da aktifti) Bu arada küçükken Batu şişman, kahverengi saçlı açıkçası çekici olmayan bir tipmiş. Hatta ilk albümde de saçlar kahverengi filan. Ama ikinci albümde milenyum çocuğu sarı dikik saçlı, zayıf ve karizmatik bir Batu gördük.
Duman farkedilmese de aslında politik şarkı yapan bir grup. Örneğin masal adlı şarkı Adnan Menderes ve Deniz Gezmiş için yazılmış bir şarkı. Ama siyasi unsurlar dumanda hep arka planda kaldığı için pek fark edilmiyor. Duman'ın şarkılarında aşk daha ön planda görülüyor. Cinselliği vurgulamaktan da kaçınmıyorlar. Ben bütün Türkçe şarkılar içinde ayak fetişinin olduğu tek şarkı olarak ojeyi bilirim.
Konser albümü yeni duman dinleyeceklere pek hitap etmiyor. Çünkü albüm harbi çok 'free' bir albüm olmuş. Kaan içinden geldiği gibi bağırmış, gitarlar kafalarına göre takılarak çalmış... Grupta bir votka içip de sahneye çıkmış durumu dinleyerek bile anlaşılıyor(sahnede hep meyve suyu+Absolute içerler ama arada birayla da görüyoruz. Bİra olunca performansları düşük oluyor).
Dumanın ilk albümünde 'senin gibi' isimli çok güzel sözlere sahip bir şarkı var. Konser versiyonunda Batu bu şarkıya 2 dk. 16 sn.lik çok tatlı bir solo uydurmuş(orijinal solonun coşturulmuş hali). Sonunda bu şarkının solosunu kulaktan çıkardım. Hayalim de şeydi, işte kız arkadaşımın evinin önünde grup olarak tesisatı kurup bu şarkıyı çalacağız. Hatun da camdan bakıp ben o uzun soloyu atarken mest olacak.
Duman konserlerinde bassçının yaptığı çok klasik bir hareket vardır. Bir ara basını kaldırıp bir silahmış gibi tutar. Saçma bir hareket bence.
Bazı konserlerde duman her şeyi yak çalarken şarkının ortasında durup another brick in the wall çalmaya başlar. Şarkıda Batuhan sürekli solo atar. Ama hayatınızda duyabileceğiniz en saçma sololardandır. Müzikten hiç anlmayan biri bile 'bu soloların bu şarkıda ne işi var' der. Bu arada Duman'ın popülariteye ayak uydurarak Korn'un another yorumundan sonra bu şarkıyı çaldığı iddia edildi. Duman another yorumunu belki alışman lazım albümü çıktığından beri yapıyor. Tarihler çok farklı.
Eğer duman konseri bittikten sonra seyirciler 'bi' daha bi' daha' diye inat ederlerse sahneye tekrar çıkarlar. Ve benim en sevdiğim şarkıları olan 'haberin yok ölüyorum'u çalarlar. Seni Kendime Sakladım albümünden sonra buna kırmış kalbini akustik de eklediler. Haberin yok ölüyorum, karmaşık çalma yapısıyla sahnede aslında onları bile zorlayan bir şarkıdır. Şu ana kadar batuhanın bu şarkıyı hatasız çaldığını hiç görmedim.(toplasan 5-6 kez duman konserine de gitmişimdir).
Seni kendime sakladım albümü çıktıktan sonra Ankara'daki ilk konserde Kaan sahneye ayık çıktı. Hepimiz şaşırdık. Son albümden bütün şarkıları çalarak biraz sıksalar da konser fena değildi.
Ankara konserinde Batuhan gitarını neredeyse bana kaptırıyordu. Son anda saptan çekip benden almasa şimdi elimde bir hazine olacaktı
Duman grubunun önceleri ünlü olma, piyasa olma çabası içinde olduklarını zannetmiyorum. Ama adamlar öyle popüler oldu ki piyasanın Allahı oldular. Yaptıkları her hareket piyasaya yön verir oldu. Onların tarzında bir sürü grup çıktı. Bence en başta gerçekten 'free' takılan duman grubunun bu davranış şekli zamanla onların popüler olmasına neden oldu. Benim hatırladığım, dumanın ilk albümü zamanında entel bir dinleyici kitlesi vardı. Duman dendiği zaman kendi tarzının ilk örneği olan az kişinin bildiği ama çok saygı duyulan bir grup akla geliyordu. Şimdi işin suyu çıktı.
Duman sevenlere bakılırsa rock müzikle alakası olmayıp pop dinleyen tiki tiplerin de olduğunu görürüz. Mor ve ötesinin son albümünde de aynı durum oldu.
Geçenlerde bursa konserlerindeki komik durum piyasa olduklarını açıkça ortaya koyuyor. Bunlar sahneye çıkmışlar. Kaan, 'eeveeeeeeet ışıkları açalım' demiş. Işıkları açmışlar, Kaan seyirciyi görünce tekrar ışıkları kapattırıp konsere öyle devam etmiş. Çünkü seyircinin neredeyse tamamı 12-17 yaş civarı gençlerden, özellikle de kızlardan oluşuyormuş. Bütün kızlar da sanki düğüne gider gibi süslü püslü...
Ben de duman konserine gittiğimde çevreden rahatsız oluyorum aslında. Rock müzikten anlamayan sadece, 'beni yak herşeyi yak' diye haykıran bir sürü genç dolu oluyor. Artık Duman'ı VIP formatında konserlerde izlemezsem gitmem. Seyircisi çok kötü.
Seni kendime sakladım albümü bence piyasa olma sürecini hızlandırmıştır. Alaturka yapıyorlar tamam ama olayı iyice abarttılar. Albümü dinlerken kulağımızın yatkın olduğu türkülerden sürekli ezgiler duyuyorum sanki. Batuhan son albüm çıkmadan önce Dede Efendi'den etkilendiğini filan söyleyip beni meraklı şekilde ilginç melodiler duymaya teşvik etmişti. Dede Efendiden eser yok aslında.
Seni kendime sakladım albümü yine de teknik açıdan daha iyi. Örneğin Kaan yanıbaşımda isimli şarkıda biraz daha düzgün solo atarak teknik açıdan ilerleme kaydettiğini göstermiş.
Piyasa olma sürecinde kendileri de rol oynadı. Bence seni kendime sakladım albümüne klip çekmemek onların farklılığını ortaya koyardı. Gerçi albüm için anlaşma yapılırken herhalde gruba bu tür özgürlükler tanınmıyor. Ama yine de kendilerini arka planda tutmaya çalışabilirlerdi. Duman tam tersi sürekli kendini ön planda tutmaya çalışıyor. Dumanı bozar bu işler. Bu yüzden dumana olan sevgim, saygım gittikçe azalmakta.
Duman grubunun elemanları sahnede osursalar 'çok süper şarkııııı' diye haykıracak bir kitleye sahipler. iğreeeeenç!
Yakup adında piyasada yeni bir isim var. Kaan ile Yakup eski arkadaşlar. İkisi birlikte kendilerini geliştirmek için Amerika'ya gitmişler. Sonra Kaan Türkiye'ye dönüp Duman'ı kurmuş. Yakup Amerika'da kalmış. Sanırım Yakup da geçen sene Amerika'dan döndü ve hemen albüm çıkardı. Albümünü dinlerseniz Duman'ın tarzına çok benzer müzik yaptığını görürsünüz. Şimdi de eski arkadaşlığı iş ile pekiştirmişler ve birlikte bir proje yapmışlar. 2 şarkıdan oluşan Yakup'lu Duman albümü çıkmış. Klibi çekilen şarkıyı gördüm, çok boş. Ama diğer şarkıda Batuhan'ın güzel bir solosu varmış.


[img]http://img266.imageshack.us/img266/6273/animation4gt4by9.gif[/img]
http://www.dejavufan.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
Glory
Süper Yönetici

Mesaj Sayısı: 1811
Nereden: Adana
Katılım Tarihi: 21.10.06
Mesaj Tarihi 24-04-2007 19:39
yazı güzel fakat hepsini okuyamadım hepsini detayı. Duman hakkındaki yorumların bazıları dogru olabilir.. Ancak müzik piyasasında ne garip insanlar var kala kala bir dumanımız mı kalmış eleştirmek için.. Kaan' ın sesinde olan detonelik s(c)igara dan gelen bir boğukluk değilmi zaten bizi büyüleyen... Biz seviyorum Kaan'ı ve Duman'ı sevmeyede devam edecezeğiz. Bu kadar yürekten parça herkes yapamaz... Anlamlı ve unutulmayacak sözlere, şarkılara, bestelere, ruha sahip bir grup..

Dumansız Asla yani Duman Forever!


[img]http://img85.imageshack.us/img85/3494/dfik1.jpg[/img]


Geyik odası ve Karalama Defteri Forum Bölümlerine msj yollama bir süre kapatılmıştır.

Düzenleyen: Glory Düzenleme Tarihi: 04-10-2008 21:48
dumanforever@gmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
CMOS
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 793
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 22.06.07
Mesaj Tarihi 29-06-2007 10:46
OKUDUM AMA ..GÖZLERİMM ARIYOOOO..AMA BAŞARDIM...smiley

Nnaapmış ne demiş bu adam yaaasmileykendindemismiley eleştirdiği grubu brakmış bi kenara seyirciyedee sevenlerinede bulaşmış!''Seyircisi çok kötü''demiş..gereken cevabı türkiyenin en iyi grubu duman;türk rock ta geldiği seviyeyle veriyor zaten..başka söze gerek yokkk!!!!


CMOSK ONURU ÇOK SEVİYOR ONLARI TANIŞTIRAN DF YE ÇOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRsmileysmileysmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı



Mesaj Sayısı:
Katılım Tarihi: 01.01.70
Mesaj Tarihi 29-06-2007 12:29
CMOS yazdı:
OKUDUM AMA ..GÖZLERİMM ARIYOOOO..AMA BAŞARDIM...smiley

Nnaapmış ne demiş bu adam yaaasmileykendindemismiley eleştirdiği grubu brakmış bi kenara seyirciyedee sevenlerinede bulaşmış!''Seyircisi çok kötü''demiş..gereken cevabı türkiyenin en iyi grubu duman;türk rock ta geldiği seviyeyle veriyor zaten..başka söze gerek yokkk!!!!

KATILIYORUMMMMMMMsmiley


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
CMOS
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 793
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 22.06.07
Mesaj Tarihi 29-06-2007 16:45
CONRAD yazdı:
CMOS yazdı:
OKUDUM AMA ..GÖZLERİMM ARIYOOOO..AMA BAŞARDIM...smiley

Nnaapmış ne demiş bu adam yaaasmileykendindemismiley eleştirdiği grubu brakmış bi kenara seyirciyedee sevenlerinede bulaşmış!''Seyircisi çok kötü''demiş..gereken cevabı türkiyenin en iyi grubu duman;türk rock ta geldiği seviyeyle veriyor zaten..başka söze gerek yokkk!!!!

KATILIYORUMMMMMMMsmiley


güsel yazmışım demiiiismileysmileysmiley


CMOSK ONURU ÇOK SEVİYOR ONLARI TANIŞTIRAN DF YE ÇOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRsmileysmileysmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
furkan620
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 115
Nereden: kocaeli
Katılım Tarihi: 27.05.07
Mesaj Tarihi 29-06-2007 19:32
güzel bir paylaşım.beni oldukça bilgilendirdi
alifurkan_gs@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
gulerkaan
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 486
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 03.04.07
Mesaj Tarihi 02-07-2007 13:18
Paylaşım için çok saol ama kaan a katılıorum bu kadar adam warken duman mı kaldı kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez onları sewenler böyle sewdi daha iyisini yapsınlar biliyorlarsa konuşması çok kolay hayret bişi ya çok sewioruz onları içkisile sigarasıla esrarıla detonesile bizim bitanemiz onlar yaasmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
_ege
Üye

Mesaj Sayısı: 312
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 24.05.07
Mesaj Tarihi 02-07-2007 13:52
kımse bısı dıyemez duman a hangı sarkısı unutulmus kı....demek kı dedıklerı gıbı degıl..
ege_-@msn.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
dmnseda
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 64
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 07.06.07
Mesaj Tarihi 02-07-2007 14:26
bu kadr eleştiri mi yapılır yha biz dumanı olduğu gibi sewiozzz
seda_duman_ville@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
leegs
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 139
Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 29.04.07
Mesaj Tarihi 02-07-2007 14:41
aslim yazdı:
üühhh yanismiley duman karşıtının bi yazısı iştee... her zaman her şeye rağmen DUMANNNN bizim için 1 numara..her zaman kalbimizdeeesmiley

katılıyorum
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
Trock_duman
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 676
Nereden: İçimdeki e$siz DünYa'dan
Katılım Tarihi: 31.01.08
Mesaj Tarihi 08-05-2008 04:20
Fazla okumadım çünkü duman hakkında bir yorum yaparken tanıma gerek duymamak lazım değiL mi ? (= içimizden geLdiğimiz gibi oLması Lazım bence...şahsen dumanın bir kaç parçasına gerçekten hayranım diyebiLirim ve dumanın sadece sesine ve yaptıgı işi beğeniorum özel hayatı görünümü v.s şeyleri ile ilgilenmiorum bildiğim kadarı yetior zaten (: göze kötü görünen yönleri bizi üzecek kadar var içkiyi azaltsın bence yoksa söyleyecek 2parça oLmayacak insanda çiğer mi dayanır ! (: smiley

neyse bunlarda benim şahsi qörüşüm saygılar smiley





Düzenleyen: Trock_duman Düzenleme Tarihi: 08-05-2008 04:21
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
pLq
Üye

Mesaj Sayısı: 58
Nereden: kaaSéri ..
Katılım Tarihi: 17.05.08
Mesaj Tarihi 19-05-2008 12:51
Glory yazdı:
yazı güzel fakat hepsini okuyamadım hepsini detayı. Duman hakkındaki yorumların bazıları dogru olabilir.. Ancak müzik piyasasında ne garip insanlar var kala kala bir dumanımız mı kalmış eleştirmek için.. Kaan' ın sesinde olan detonelik s(c)igara dan gelen bir boğukluk değilmi zaten bizi büyüleyen... Biz seviyorum Kaan'ı ve Duman'ı sevmeyede devam edecezeğiz. Bu kadar yürekten parça herkes yapamaz... Anlamlı ve unutulmayacak sözlere, şarkılara, bestelere, ruha sahip bir grup..

Dumansız Asla yani Duman Foever!


ayNéN katıLıorm ..


ama söyLéNécék söz yoKkKk !!

qidi0rum bén =/ ..

ho$cakaLL ..
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
duman_angel
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 60
Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 24.03.07
Mesaj Tarihi 19-05-2008 16:47
Çok fazla saçmalamışsınız hangi sitede görülmüş o sitenin sanatçısını eleştiren biri.kaldırılmasını istiyorum.please
smileysmileysmiley


...'Ağlama sakın çocuk,ağlama!
Korkmayana zarar gelmez,bunu bil.
Sevgini hep söyle,saklama.
Aklından korkuyu,gözlerinden yaşı sil...'
rebel_angel_1611@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
dmn_mry_ari
Üye

Mesaj Sayısı: 165
Nereden: ankara
Katılım Tarihi: 20.04.08
Mesaj Tarihi 19-05-2008 17:00
ne isterlerse yazsınlr biz vrken duman'a bişe olmassmiley


Dumancı olmak bi ayrıcalıktır.. smiley
ne gerek varr Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
gereksizhayat
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 18
Katılım Tarihi: 22.04.08
Mesaj Tarihi 09-06-2008 23:23
ben valla o esrarlı içkili sigaralı her neyse o ses tonuna kendin geçişine ve gecirişine hastayım eminim bircok kişi öyle
karışmasın kimse ....

duman gb grup varmı yaa eleştiriye baq BİZ SEVİYORUZ BÖYLE HERKES RAHATINA BAKSINNNsmiley


HAYATI YAŞA KORKMA ÖBÜR DÜNYAYI SORMA HAYATI YAŞA
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
kaana_hasDa
Üye

Mesaj Sayısı: 75
Nereden: kaan'Lı dü$LeRden
Katılım Tarihi: 08.05.08
Mesaj Tarihi 09-06-2008 23:28
kaan ne deRse ne söyLeRse çok yakı$ıR eLeştiRiye açıqız... esRaR kuLLandıqı da ßeLLi ßi$ey =) payLa$ım için t$kLR..


Dü$tüm ELLerinden DikenLi TeLLer Arasına..
Dü$ümün Adı Sendin OySaki....
Dü$ün Ki Ne Çok Acıdı Yüreqim...
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
DuMaN ebru
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 333
Nereden: adana
Katılım Tarihi: 09.07.07
Mesaj Tarihi 10-06-2008 00:25
CMOS yazdı:
OKUDUM AMA ..GÖZLERİMM ARIYOOOO..AMA BAŞARDIM...smiley

Nnaapmış ne demiş bu adam yaaasmileykendindemismiley eleştirdiği grubu brakmış bi kenara seyirciyedee sevenlerinede bulaşmış!''Seyircisi çok kötü''demiş..gereken cevabı türkiyenin en iyi grubu duman;türk rock ta geldiği seviyeyle veriyor zaten..başka söze gerek yokkk!!!!
çok doğru özlem katılıorm sana
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
dumancool
Üye

Mesaj Sayısı: 214
Nereden: samsun
Katılım Tarihi: 01.10.08
Mesaj Tarihi 04-10-2008 01:15
ya bi kere sadece bir grup seyırcı yuzunden butun seyrcılere laf atmak çk yanlışş...hle bu seyrcıler yuzunden dumana karsı sevgnin azalmsı daha daha ynlışş....


çok sağolunn
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
ayda_duman
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 215
Nereden: kuşadası
Katılım Tarihi: 11.05.08
Mesaj Tarihi 04-10-2008 21:35
her grupta her müzik yapanda bir kusur bulacaksak kimse dinlenmez ayrıca bende 17 yaşın altındayım ne var hem ben beni yak kendini yak demiyorum sadece.ben bu gün dumanı sewiyosam yarında sewerim yaş küçük diye duman sevmiycekmiyiz bi grubun iyi olduğunu anlıyoruz da dinliyoruz demi tipler için filan değil batunun saçları da gitti tip için dinliyo olsak dinlemezdik Bu adam kendini Özdemir Erdoğan filan mı sanıyo da böyle diyo sevgilisine yaranmaya çalışan yawşak işte sanki kendi müzikten çok iyi anlıyo kaan vokali süper batunun sololarına laf yok ari de gitarı istdiği gibi tutar gitar onun değil mi saçma olması batmış galiba duman en iyisi DUMAN FOREWERsmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: duman hakkında bi yazı
__JOLY__
Üye

Mesaj Sayısı: 337
Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 13.08.08
Mesaj Tarihi 05-10-2008 03:17
Glory yazdı:
yazı güzel fakat hepsini okuyamadım hepsini detayı. Duman hakkındaki yorumların bazıları dogru olabilir.. Ancak müzik piyasasında ne garip insanlar var kala kala bir dumanımız mı kalmış eleştirmek için.. Kaan' ın sesinde olan detonelik s(c)igara dan gelen bir boğukluk değilmi zaten bizi büyüleyen... Biz seviyorum Kaan'ı ve Duman'ı sevmeyede devam edecezeğiz. Bu kadar yürekten parça herkes yapamaz... Anlamlı ve unutulmayacak sözlere, şarkılara, bestelere, ruha sahip bir grup..

Dumansız Asla yani Duman Forever!



çOk doğrU söyledİn
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Atlanilacak Forum:
Duman Forever Araçlar

| |

Anket
Sitenin arka plan resmi değişsin mi yoksa kalsın mı?

Evet değişsin.

Hayır değişmesin.

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre



Henüz ÜYE Olmadınız mı?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

DuMaN_EmiR
09/01/2019 09:20
tekrar selam. ulaşsın eskiler instagram/m.emir.et smiley

recover
12/10/2018 18:46
emirsmiley

Slipknot_9
07/07/2018 23:26
Slipknot forever ne oldu ya ^^

DuMaN_EmiR
29/05/2018 06:50
Herkese selam. smiley

manyaqiz
22/05/2018 22:58
ah burayı nasıl özledim smiley

Kısa Mesajlar Arşivi
Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Ben Kimim?
Site İstek ve Revize...
Şu anda ne dinliyors...
grup içinde ayrım ya...
Amatör gruplar sahne...
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Ben Kimim? [1012]
3 Harf 1 Cümle [1007]
en sevdiğiniz şar... [1002]
Şu anda ne dinliy... [808]
Kaan Tangöze [654]
Destekleyenler
No buttons defined.
Doğum Günü
aLaZ
bAAAAl
batuhan0336
bngsu
born_tokilll
bu_kalp_seni_unuturmu
DabbmktM
death_princess
Duman Erdem
eLiF
ForGoTTenNovLe
gaks_kankalar
gfb_mania
haceriko
IaoseI
ManiK
melisss
Mertsi
MinusNickAmerika
mslmsn98
nemutlu
neslihanfb
pitchdark
prettydevil
rock and duman
semih11
tual
YuMuRcAk JaSmEn
Copyright © 2006 - 2009 DumanForever.com
Valid CSS! Page Strength SEO Tool - SEOmoz.org