DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım

Anasayfa

Forum

Dosyalar

Biyografiler

MP3

Resimler

Video

Oyunlar

Incelemeler

Haberler

Iletisim

DF'Radyo

Sponsor Bağlantılar
Ana Menü
 
Anasayfa
Arama
Haber Arşiv
Avatar Hazırlayıcı
Forum
Resim Galerisi
Rock Müzik Nedir?
Site Haritası
Şikayet Et
Türkçe Video
Yönetici Listesi
Yabancı Video

  Duman Menü

Akor / Tab
Duman Biyografi
Videolar
Duman İncelemeler
Duman Mp3 Çalar
Duman Radyo
Duman Şarkı Sözleri
Duman Video
Duman Tanıtım
Duman Biographie

  İletişim
İletişim
Bağlantılar

Üyeler İçin
Haber Ekle
Link Ekle
Makale Ekle

Download
Download


Rastgele Resim
En Son İnceleme
Duman Sevdim Desem D...
Duman Bu aşk beni yo...
FERİDUN DÜZAĞAÇ
Duman Belki Alışmam ...
Duman Ah Dinle
Duman Senin Gibi Dinle
Duman Belki Alışman ...
Duman Her Şeyi Yak D...
Duman Aman Aman Dinle
Duman Hatun Dinle
En Çok İndirilenler
Kaan Winamp Skin 2381
Duman Avatarları 1897
Batuhan Winamp Skin 1020
Multi MSN 8.0 683
MSN 8.0 568
Windows Media Player 10 547
Metallica-Unforgiven... 503
En Yeni Üyeler
Üye AdıKatılım
yaytar 07-07
07190707asd 04-07
Dumanist422 12-06
ddemett 10-06
DarmaDumanist 18-05
kafkasokan 21-04
Good98 14-04
wombatnecmi 10-04
Emre09 25-03
Sidal 06-03
Günlük Burc



RSS Feeds
Subscribe to our feeds!

Çevrimiçi Kullanıcılar
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 12
Çevrimiçi Üye Yok

Kayıtlı Üyeler: 17,335
En yeni Üyemiz: yaytar
 Başlığı Görüntüle
DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım | Dünyadan - Sizden Bizden Onlardan | Korku Odası
Yazar Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 29-10-2007 23:30
MEZARLIKTAKI GELIN

Bir akraba dügününden dönen Kemal ve arkadasi Recep, 20 kasim aksami, yaklasik 00.30 sularinda sehir mezarligindan otomobille geçiyorlardi.

Her iki tarafi mezarlik olan dar bir yoldu geçtikleri. Aniden soldaki duvarin üstünden, arabanin önüne beyaz bir sey atladi. Iki arkadas bunun beyaz bir köpek olabilecegini düsündü. Ancak normal sartlarda ona çarpmalari gerektigi halde her ikisi de çarpma sesi duymamis ve çok sasirmislardi.

Arabayi durdurup arkalarina baktilar ama hiçbir sey görmediler. Her ikisi de garip bir seyler oldugunu fark etmislerdi. Mezarliktan çikmalarina çok az kalmisti ki, araci kullanan Recep bir çiglik atti. Dikiz aynasindan bakiyordu.

Bunun üzerine arkaya dönüp bakan Kemal arka koltukta oturan gelinlik giymis bir kadin gördü. Kadin sessizce iki arkadasi izlemekteydi. Büyük bir korkuya ve telasa kapilan arkadaslar, mezarliktan nasil çiktiklarini ve arabadan nasil indiklerini hala hatirlamiyorlar. Ön cama yapismis bir sekilde arabayi durdurdular fakat kadin artik orada degildi.

Bunun üzerine olayi arastirmaya baslayan Kemal, ayni gün ölen bir kadin oldugunu ögrendi. Kadin yakin bir köyde yapilan dügününden dönerken trafik kazasinda hayatini kaybetmisti. Ve öldügünde üzerinde gelinligi vardi.

Ölen kadinin yakinlarini ziyaret eden Kemal , kadinin ayni kadin olup olmadigini ögrenmek istedi. Gittigi evde kendisine bir fotografi gösterildi. Fotograftaki kadin o gece otomobilin arka koltugunda gördügü kadindi. Ölen kadinin yakinlari da olaya sasirdilar. Bir daha o mezarliktan geçemeyen Kemal ve arkadasi, olayi bir süre daha irdelemelerine ragmen, o gün ölen kadinin neden onlara gözüktügünü ögrenemediler.


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 29-10-2007 23:31
KORKU FİLMİNDEKİ KADIN
bir ağustos gecesiydi
kuzenim bize gelmişti gece 4 e kadar internete takılmıştık izternette korkutucu resimlere bakmıştık sonra ölülerin şafağı filmini izledik o filmi bilirsiniz ben bilmeyenler için anlatıyım filmin konusu kısaca şu cehennemde yer kalmadığından dolayı ölüler dünyaya iniyor filmin konusunu okuduğumuzda bile heyecanlanmış ve korkmuştuk zaten film deki karakterlerin nasıl olduğu hakkındaki fikride filmin cd sinin üstündeki resim vermişti bize...neyse saat 1.30 gibiydi annem ve babam yattı bizde sabırsızlıkla filmi izlemeye koyulduk filmi korkarak izlledik ama bir birimizle bütünleşmiştik adeta birbirimize sarılmaktan ...
bizi o filmde en çok korkutan şey şişman bi kadının ölüp tekrar dünyaya dönmesi olmuştu önce kadının heryeri morardı sonra kadın öldü e tabi cehennemde de yer olmadığından tekrar dünyaya dönmesi gerekiyordu döndüde...kadın birden ayağa kalktı ve diğer insanların peşinden koşmaya başladı... o kadından okadar korkmuştum ki şu anda yazarken bile ürküyorum...!!!!!!sonra yattık benim çocukluktan beri çok sewdiğm bi bebeğim var yaşım 16 olmasına rağmen o bebeğim hala odamın baş köşesinde durur uyurken birden bi sesle uyandım bebeğim yere düşmüştü birden kalktı yerden yüzüne baktım filmdekikadının yüzüyle aynıydı bana doğru yürümeye başladı tam beni elliceğinde uyandım ve yataktan fırladım allahtan rüyaymış çok korkmuştum
hemen kuzenimi uyandırdım ve bir daha o bebeği görmedim bile siz siz olun korkucağınızı bile bile korku filmi seyretmeyiz ..................


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 29-10-2007 23:31
Yardımsever Zenci

Olayın geçtiği yer Beyoğlu, Asmalımescit Sokak 50 numaralı evdir, olayın geçtiği tarih ise 1912-1914 yılları arası, olayın kahramanı ise bu yazarın (Giovanni Scognamilla) büyükannesi, adı ile Mariana Filipucci. Ailenin oldukça dar bir gelirle yaşamakta olduğu o yıllarda (Birinci Dünya Savaşı öncesi ya da başlangıcı) bir kış sabahı evin geniş avlusunu süpürmekte olan, kara kara düşüncelere dalmış büyükanne Mariana üst kat merdivenlerinden birinin inmekte olduğunu, yaklaştığını görmüş, dönmüş bakmış ve hayretler içinde kalmıştı. Merdivenlerden inen ve yaklaşan, evde hiç görmediği bir zenciydi, alımlı, kır saçlı ve fesli. "Bir paşa gibi giyinmiş, sırmalarla süslenmişti" diye anlatırdı büyükanne. Zenci önünde durmuş, eğilip selam vermiş sonra da redingotunun cebinden bir kese çıkatıp Marianaa33;nın eline bırakmış ve kapıdan çıkıp gitmişti. Büyükanne hayretten dona kalmış, bir süre sonra kendine gelmiş, keseyi açtığında ise içinin altınlarla dolu olduğunu görmüştü. Tam o sırada sokaktan kızı (annemiz) Elisabetta gelmiş büyükanne de sormuş ona sokakta böyle bir zenciyi görüp görmediğini. Hayır, kızı böyle bir kimseyi görmemişti, ne o ne de başka birileri. Sanki birden cisimlenmiş, büyükannenin parasal sorunlarını bir çırpıda halletmiş ve de kayıplara karışmıştı. Kesin olan bir şey varsa o da o gün, o evde herhangi bir zencinin kalmadığı, daha önce ve daha sonra hiç gelmediği görünmediğidir. Ancak o evde, dört-beş yıl sonra, bir ruh çağırma seansı esnasında üç bacaklı yuvarlak bir masanın dört kat merdiven boyunca indiği seansa katılanlar tarafından görüldü


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 29-10-2007 23:32
Ermiş

Daha henüz 9 yaşımdaydım fal, ruh, cin, şeytan vb. gibi şeylere inanmazdım yeni inşaa edilmiş bir eve taşınmıştık ama nedense bir türlü gece banyodan ve sokak kapısından garip sesler geliyordu. Taşındıktan bir hafta sonra seslerin nereden kaynaklandığını anlamak için ben banyo, abim ise sokak kapısının önünde bekliyordu. Fakat hiç bir şey gözükmüyordu ama ses vardı. Evimize hoca çağırdık dua okudu ve bize banyoya 1 kova su takunya ve havlu bırakmamızı söyledi,neden diye sorduğumuzda ise hiç bir şey söylemedi. Hocanın dediklerini aynen uyguladık o gece rüyama garip şeyler girmişti beyazlar içinde elinde bir asa yaşlı biri el hareketiyle kızgınlığını anlatıyordu. Sabah kalktığımızda su bitmiş takunyalar ve havlu ıslaktı en ilginç olanı ise kapının kilidi açıktı. Hocayı tekrar çağırdığımızda bize evin yapıldığı konumda çok ama çok eskiden bir mezar olduğunu söyledi ve rüyama giren kişinin bir ermiş olduğunu söyledi banyoda ise abdest almış. Ertesi hafta evden taşındık ve şu an orada hiç kimse oturmuyor. Ve tam 17 yaşındayım.


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 29-10-2007 23:32
Ölümcül Saç Modası

1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış..


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
Glory
Süper Yönetici

Mesaj Sayısı: 1811
Nereden: Adana
Katılım Tarihi: 21.10.06
Mesaj Tarihi 30-10-2007 08:07
güzelmiş fakat son okudugumda kızın kafasını kemirmişler diyor e kız o kadar salakmı fark etmıyor


[img]http://img85.imageshack.us/img85/3494/dfik1.jpg[/img]


Geyik odası ve Karalama Defteri Forum Bölümlerine msj yollama bir süre kapatılmıştır.
dumanforever@gmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
mehtap
Üye

Mesaj Sayısı: 4
Katılım Tarihi: 11.02.07
Mesaj Tarihi 31-10-2007 16:51
salak işte abi hawalrda uçuo tabi kim sallar acıyı sıkıntıyı gençlik işte
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
chucky5902
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 555
Nereden: Ankara
Katılım Tarihi: 11.07.07
Mesaj Tarihi 31-10-2007 17:21
eet ilgnç gerçekten o kız nsl hissetmemş kızda pek bi acaypmş yaff....


Kimyasal formülümü yoq...Hücrelerim aksak...Soru işaretiyim ben.Acı çekerken gülen, gülerken acı çekenim;olgun bir çocuk, çocukça bir olgun, ne var ne yoqum ben, iyi değilim, zorum...saçmayım...işte ben bu'yum!...
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
sacrifice
Üye

Mesaj Sayısı: 134
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 30.10.07
Mesaj Tarihi 31-10-2007 17:51
grçktn çok ilgnç....insanın ilk olrak kafası fln kaşınır yani n bliim....garip
sura_hell@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
dilan_rock_18
Üye

Mesaj Sayısı: 14
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 30.09.07
Mesaj Tarihi 03-11-2007 13:21
cidden cok ilginc hele yasadıkların.......garip
deli.kaya@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
Maviesinti001
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 73
Nereden: KaLe'denn...
Katılım Tarihi: 29.08.07
Mesaj Tarihi 03-11-2007 13:36
çok şey yaşamışsın ayrıca ilginç...


www.ozgurlugunulkesi.com
easede@hotmail.com www.ozgurlugunulkesi.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
naz_34
Üye

Mesaj Sayısı: 140
Nereden: hatay
Katılım Tarihi: 25.10.07
Mesaj Tarihi 11-11-2007 17:45
o kız salak heralde küçük bir biti bile hissediolar öbürleri baya korkunç ..... trstmmmsmiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
BiLgE_ba_tu_han
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 933
Nereden: anTaLya
Katılım Tarihi: 08.07.07
Mesaj Tarihi 13-11-2007 18:15
içim ürperdi ama yineden bayılıorm böyle hikayelere smiley


Herkes o dilbere hayran dönüpte bakmayan hayvaan (.!.) smileysmiley

^^DF arKadaşlıkları bi başka smiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
dumankolikk
Üye

Mesaj Sayısı: 18
Nereden: ..kırıkkale.....
Katılım Tarihi: 07.07.07
Mesaj Tarihi 13-11-2007 19:25
bugün gece uyuyamıcammsmiley


geçer demek inan zor çünkü aşk senin adın
sweet_witch916@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
kaangozde
Üye

Mesaj Sayısı: 183
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 25.06.07
Mesaj Tarihi 16-11-2007 11:32
banada farketmemesi baya salakça geldismiley


*Whén you'ré iN Lové, what caN qo wRoNq?*
kaankesh_ezel@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
teufel
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 43
Nereden: Warsaw
Katılım Tarihi: 30.10.07
Mesaj Tarihi 16-11-2007 11:39
oLuLerin safai super bi fiLm ya =)) ama bn onu isLediimde baa guLmustm


therockuLa =)


Kocham cie =)
duman__fan@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
BRoKeN_13
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 757
Nereden: aNKaRa
Katılım Tarihi: 29.10.07
Mesaj Tarihi 01-12-2007 01:17
Bi kere sacını haftalarca yıkamamasından belli kızın salak olduğuu..:S Bi kız nası sacını yıkamadan o kdr süre durabilir? Bnce örümcek diil bittir o kızın kafasındakiler..Hadi örümcek olsn da hayatımda en korktuum şeylerden biridir örümcek..Bu ne yaa ıyy..smileysmiley


*****************************************************************



"..Öyle bir ilaç bulabilmek isterdim ki kurtulabilmek..
Aşka dair bıraktığın korkulardan..
Ama yaram çok derin of..
Bıçakla keser gibi kesip atabilmek bütün her şeyi..
Kesebiliyorsan ruhumu, dene..
Duygularımı,yüreğimi,beni..Off..
..Beni..Off.."



*****************************************************************
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Korku dolu hikayeler!Yaşanmış anılar...
recover
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 858
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 17.06.07
Mesaj Tarihi 01-12-2007 01:21
Ben bile eklerken tırstım smiley


Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
Duman Forever Araçlar

| |

Anket
Sitenin arka plan resmi değişsin mi yoksa kalsın mı?

Evet değişsin.

Hayır değişmesin.

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre



Henüz ÜYE Olmadınız mı?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

DuMaN_EmiR
09/01/2019 09:20
tekrar selam. ulaşsın eskiler instagram/m.emir.et smiley

recover
12/10/2018 18:46
emirsmiley

Slipknot_9
07/07/2018 23:26
Slipknot forever ne oldu ya ^^

DuMaN_EmiR
29/05/2018 06:50
Herkese selam. smiley

manyaqiz
22/05/2018 22:58
ah burayı nasıl özledim smiley

Kısa Mesajlar Arşivi
Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Ben Kimim?
Site İstek ve Revize...
Şu anda ne dinliyors...
grup içinde ayrım ya...
Amatör gruplar sahne...
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Ben Kimim? [1012]
3 Harf 1 Cümle [1007]
en sevdiğiniz şar... [1002]
Şu anda ne dinliy... [808]
Kaan Tangöze [654]
Destekleyenler
No buttons defined.
Doğum Günü
@nTi m@NY@k
ankirock
ankisiyah
arda9867
bayan-rodeo
beste-firdevs
bhdrr
burcaq
cash35
chimaira
cileko
constantinepolis
crazy_13
devils little sister
dmn ah
dumanelf15
DuMaNiAq
iksir_33
iUno
kiLL tHe haTe
mvo_sebo_duman
RoCCo
rocker_tiffany
SeRSeMLeTiCi
suer
tu-cu
tuuucc
uctU_Uctu
zehra
Copyright © 2006 - 2009 DumanForever.com
Valid CSS! Page Strength SEO Tool - SEOmoz.org