DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım

Anasayfa

Forum

Dosyalar

Biyografiler

MP3

Resimler

Video

Oyunlar

Incelemeler

Haberler

Iletisim

DF'Radyo

Sponsor Bağlantılar
Ana Menü
 
Anasayfa
Arama
Haber Arşiv
Avatar Hazırlayıcı
Forum
Resim Galerisi
Rock Müzik Nedir?
Site Haritası
Şikayet Et
Türkçe Video
Yönetici Listesi
Yabancı Video

  Duman Menü

Akor / Tab
Duman Biyografi
Videolar
Duman İncelemeler
Duman Mp3 Çalar
Duman Radyo
Duman Şarkı Sözleri
Duman Video
Duman Tanıtım
Duman Biographie

  İletişim
İletişim
Bağlantılar

Üyeler İçin
Haber Ekle
Link Ekle
Makale Ekle

Download
Download


Rastgele Resim
En Son İnceleme
Duman Sevdim Desem D...
Duman Bu aşk beni yo...
FERİDUN DÜZAĞAÇ
Duman Belki Alışmam ...
Duman Ah Dinle
Duman Senin Gibi Dinle
Duman Belki Alışman ...
Duman Her Şeyi Yak D...
Duman Aman Aman Dinle
Duman Hatun Dinle
En Çok İndirilenler
Kaan Winamp Skin 2381
Duman Avatarları 1897
Batuhan Winamp Skin 1020
Multi MSN 8.0 683
MSN 8.0 568
Windows Media Player 10 547
Metallica-Unforgiven... 503
En Yeni Üyeler
Üye AdıKatılım
yaytar 07-07
07190707asd 04-07
Dumanist422 12-06
ddemett 10-06
DarmaDumanist 18-05
kafkasokan 21-04
Good98 14-04
wombatnecmi 10-04
Emre09 25-03
Sidal 06-03
Günlük Burc



RSS Feeds
Subscribe to our feeds!

Çevrimiçi Kullanıcılar
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 6
Çevrimiçi Üye Yok

Kayıtlı Üyeler: 17,335
En yeni Üyemiz: yaytar
 Başlığı Görüntüle
DumanForever.com | Duman Fan Sitesi - Video, Resim, Forum Konser - Duman Paylasım | Dünyadan - Sizden Bizden Onlardan | Korku Odası
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar Bilimin çözemediği 10 olgu!
DUMAN8
Yönetici

Mesaj Sayısı: 191
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 13.05.08
Mesaj Tarihi 15-05-2008 06:40
Amerikan LiveScience dergisi, bilim dünyasının açıklayamadığı 10 olguyu sıraladı.

1 - BEDEN / ZİHİN BAĞLANTISI : Bir efsaneye dönüşen ‘plasebo etkisi’ zihinle beden arasındaki muhteşem ilişkinin en basit kanıtı. Bu etki kendini şöyle gösteriyor: Sahte, yani aslında ilaç olmayan bir ilaç aldıklarından habersiz denekler, dertlerine derman olacak bir hap ya da şurup içtiklerini düşündüklerinden kendilerini daha iyi hissediyorlar. Üstelik etki kimi zaman bununla da kalmıyor, tıbbi belirtilerde de düzelme görülüyor. Plasebo deneklerine bakınca, insan ister istemez, zihin neye inanırsa bedeninin de onu yaşadığına hüküm getiriyor. Pek çok uzman, zihnin yardımıyla bedenin kendi kendini iyileştirebilme kabiliyetinin, modern tıbbın yaratabileceği bir ‘mucize’den kat be kat büyüleyici olduğuna inanıyor.

2 - HAYALETLER : Hayaletlerin varlığı hakkında ciddi bir kanıt olmamakla birlikte, onları gördüğünü, onlarla konuştuğunu, onların fotoğraflarını çektiğini ısrarla anlatan -içten ya da değil- şahitler, pek çok insan var. Ancak bilim henüz yanıtı bulamadı.

3-3 - DEJA VU : Fransızca bir kelime olan ‘déjà vu’, Türkçede ‘daha önce görülmüş’ anlamını taşıyor. Açıklamak istediği durum ise şu: Özel bir anı ya da birtakım koşulları, aynı şekilde daha önceden de yaşamış olduğunuzu hissetme hali. Herkesin hayatında bir ya da birkaç kez yaşadığı bu duygu, şaşırtıcı, anlaşılmaz, gizemli ve evet ürkütücüdür. Araştırmacılar ‘déjà vu’ ile ilgili bazı açıklamalar yapmaya çalışsalar da, bu tuhaf hissin nedeni, bir gizem olmayı sürdürüyor.

4 - TAOS UĞULTUSU : ABD’nin New Mexico eyaletinde bulunan küçük Taos kentini ziyaret eden bazı turistler ve vatandaşlar, yıllardır, çöl havasında gizemli, güçsüz, düşük frekansa sahip bir uğultu ve titreşim duyduklarını anlatıyorlar. Bu iddiada bulunanlar, Taos vatandaşlarının sadece yüzde ikisini oluşturuyor. Bazıları bunun çöldeki garip birtakım akustik sorunlarından kaynaklandığını düşünürken, bazıları da bir çeşit kitle histerisi ya da uğursuz bir sır olduğuna inanıyor. Duyulduğu iddia edilen sese ister vızıltı, ister uğultu, ister titreşim deyin; ister psikolojik, ister doğal, ister doğaüstü olduğuna inanın... Hakkında bilinen bir tek gerçek var: O da şimdiye kadar hiç kimsenin bu garip sesin kökenini ortaya çıkaramadığı.

5 - DUYU ÖTESİ ALGI : Hem Doğu, hem de Batı toplumlarında, bazı insanların bir çeşit psişik güçleri olduğuna inanılıyor. Bugüne dek psişik güçleri olduğunu iddia eden kişiler, araştırmacılar tarafından pek çok teste tabi tutuldu. Ancak elde edilen sonuçlar her seferinde ya olumsuz ya da muğlak ve şüpheliydi. Altıncı hissin gücüne inanan pek çok kişi, psişik güçlerin test edilemeyeceğini, çünkü bir nedenle kendilerine şüpheyle yaklaşanların ya da bilim adamlarının yanında azaldığını vurguluyor.

6 - ÖNSEZİ : Psikologlar bu durumu açıklarken insanların bilinçaltlarında, farkında olmadan çevremizdeki dünya hakkında bilgi topladığını vurguluyorlar. Bu şekilde biz aslında sadece ‘görünüşte bilmediğimiz’ bazı şeyleri biliyor ya da hissediyoruz. Ancak söz konusu bilgiler bilinçaltımızın derinliklerinde yaşadığı için, bunun nasıl olduğunu bir türlü anlayamıyoruz. Bu açıklama kimileri için tatmin edici olsa da pek çok araştırmacıya göre önsezi, kanıtlanması ve üstünde çalışılması zor bir konu.

7 - ÖLÜMDEN SONRA HAYAT : Hayatlarında bir kez ölüme yakın deneyim geçirmiş kişilerin bazıları, karanlık bir tünelde yol alıp, sonunda beyaz bir ışık huzmesine kavuştuklarına dair hikâyeler anlatır. Bunlar arasında sevdiklerinize kavuşmak, garip bir huzur hissetmek gibi daha renkli öyküler de mevcuttur. Bu deneyimler son derece etkileyici olmakla beraber, maalesef kimse ‘öbür taraf’tan elinde bir kanıtla ya da doğrulanabilir bir bilgiyle geri dönmeyi başaramadı. ‘Öbür dünya’ meselelerine kuşkuyla yaklaşanlar, söz konusu deneyimlerin travma geçirmiş bir beynin gördüğü halüsinasyonlar olduğunu vurguluyorlar. Tabii bu nedenle de son derece doğal ve açıklanabilir olduklarını... Ölüp de geri dönen olmadığına göre, bu konu gizemini koruyacak.

8 - UFO’LAR... : UFO deyince genelde insanların aklına uçan daireler, kısacası uzay gemileri gelse de UFO’nun açılımı ‘Tanımlanamayan Uçan Nesne’... Ve bu nedenle evet UFO diye bir şey var. Çünkü dünyanın her tarafında, gökyüzünde ne olduğunu tanımlayamadıkları birtakım objeleri gördüğünü söyleyen insanlar var. Ancak bu obje ve ışıklar, aslında uçak mıdır, meteor mudur yoksa gerçekten Marslıların son model uzay gemisi midirş Bu bir türlü açıklığa kavuşamıyor.

9 - ASLA BULUNAMAYAN KAYIPLAR : İnsanlar bazen kaybolur. Bazıları yaşadıkları hayattan kaçar, bazıları büyük çaplı ve cesetlerin tanınamadığı kazalarda yitip gider, bazıları cinayet kurbanı olur. Kayıplar ölü ya da diri bulunur. Ancak bazı insanlar vardır ki adeta buharlaşırlar. 1872’de Portekiz yakınlarında bulunan ‘hayalet gemi’ Marie Celeste’in mürettebatı, Amerikan işçi lideri Jimmy Hoffa bu şekilde kayıplara karışanlardan sadece bazıları.

10 - BÜYÜK AYAK : Bu gizem de Amerika’dan... Yeni Kıta’da yıllar boyunca, insana benzeyen, bol tüylü, son derece iri, ‘Büyük Ayak’ adlı bir yaratığı gördüğünü iddia eden sayısız insan ortaya çıktı. Tüm kıta çevresinde kaydedilen iddialar eğer doğruysa, aslında binlerce Büyük Ayak’ın yaşıyor olması gerekirdi. Ancak bugüne kadar bu korkunç yaratığa ait tek bir ceset bile bulunamadı. Ortada belirsiz fotoğraflar, video kayıtları ve tanıkların açıklamalarından başka bir şey yoktu. Görünen o ki, Büyük Ayak da, İskoçya’nın varlığı bir türlü kanıtlanamayan ünlü Loch Ness canavarı gibi gizemler dünyasındaki yerini koruyacak.

(Alıntıdır.)
srhat-16_1905@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
crazy_lal
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 394
Nereden: balıkesir
Katılım Tarihi: 24.01.08
Mesaj Tarihi 15-05-2008 10:17
ilginç....smiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
-haykom-
Üye

Mesaj Sayısı: 64
Nereden: sinop
Katılım Tarihi: 17.05.08
Mesaj Tarihi 22-05-2008 14:26
hepsını okuyamadımmm ama ılgınçççç


[img]http://www.resimekle.gen.tr/pics/3e72760a6bc2151d5d4aa31d84a8afe4.jpg[/img]
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
MeLankoLia
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 295
Nereden: İçimdeki DünYa'Dan
Katılım Tarihi: 11.05.08
Mesaj Tarihi 22-05-2008 14:57
ehh zaten şöyLe bir durum var ki bunLarı apaçık çözüp öğrenebilirlerse yeni bir insan biLe oLuşturabiLirLer direK insan Dna çözüor qibi birşey oLur töbe töbe =) o zamanLarıda görürmüyüz acaba ?smiley

Ama ben bir yazı okumuştum bilim adamLarının çözemediği ve yapamadığı insan derisi yapılması en zor olanmı$!
ve tabi algılar,dejvu falan bunları çözmeleri gerçekten çok zor ilginçmiş gerçekten ama bunların çözüme 21.yy ulaşılması daha mümkün değiL.. =)

ama hayalet we ufoları koymaları saçma onlara inanan war inanmayan war we gören kaç kişi war ki ? =)
ehh tabi çözemezler.. hep gören war pek çok insan yaşamış anlatır durur halk arasında hani ? deLiL nerde biLim kanıt ister ? =)

ufoLuLar onlar normaLinde elektroniK şeyLerLe sürekLi uğraşığını söyLersek fiLmLerden galaksilerden yola çıkarsaK (: demekki bizden daha zekiler ve buraya geLdiğini misaL sayaLım pek çok kanıtı yok edebiLirLer ve geridede kanıt ßırakmazLar eğer gerçekten warsa bunlarında sonuçta bir soyu olması gerekir tek hücreLi düşünemeyen hiç bir faLiyeti oLmayan canLıLardan değiLLerdir dimi =)

ßunları daha çözeceK bir çağda değiLiz haLa bir karış toprak petroL savaşLarı olan bir dünya bu kadar gizLi şeyLere inmez insede ancak böyLe maddeLer haLinde biLmioruz die sergiLer örnekte oLdugu qibi smiley =)



T$kLer..


TRu ßaLLéR...

0nLY The $trong $urvive...!!!

$treetbaLL is not my Job it's my Life...!!!


İçin Temiz 0Lmadıktan sonra,
Hacı hoca 0Lmu$sun,Kaç para !!
Hırka, tespih, post, seccade güzeL ama:
Tanrı kanar mı ßunLara??
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
Insecte
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 231
Nereden: Fransa =)
Katılım Tarihi: 17.04.07
Mesaj Tarihi 22-05-2008 15:15
çogu da halk arasinda yaygin durumlar.dejavuyu özellikle merak etmisimdir hep..

tskLer. . .



KiMİLeri TopRAk KOkuSundAn KOrkMAKta NEDEN? o KOku sEniN KOkundUR.OrdaN GelDİ yoLuN oRAya GİdeR . .
papagan_f@hotmail.fr Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
xrockx_crn
Üye

Mesaj Sayısı: 707
Nereden: ank
Katılım Tarihi: 19.10.07
Mesaj Tarihi 22-05-2008 15:36
bazılarını okudum ilginç bende dejavuyu merak etmişimdir :S


!! ?
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
Orcus
Üye

Mesaj Sayısı: 717
Nereden: cehennemin dibinden
Katılım Tarihi: 04.11.06
Mesaj Tarihi 23-05-2008 06:58
ilginç.. bn DEJA VU ya takmışdurumdayımbazenbeni korkutuyor..
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
r@ckk
Üye

Mesaj Sayısı: 388
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 17.11.07
Mesaj Tarihi 27-05-2008 17:21
DEJA VU yu bana bi kaç kez oldu ve gerçekten korkutucuydu xd


Ba$LAdığımız yerdeyiz ikimizde ..
YoLLarın ayrıLdığı ve kayboLduğu ..
AkLa kara gibiydik zaten ..
Yeni cevabı yok soruLarın ..
küçük hüzünLü bir öykü bu . . .
a$ktan ve hayattan yana . .
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
DRBL_MTKP
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 113
Nereden: GELDİM BURAYA!
Katılım Tarihi: 04.04.07
Mesaj Tarihi 27-05-2008 20:05
3 - DEJA VU :

arkadaşım bu bi gizem deildir. hatta bunun açıklamaları heryerde var yanlış oldu bu bence. çünkü dejavu nun nedeni insanın koku alma duyusu ile alakalı oldugu biliniyor.

suanda aldıgım bi kokuyu aynı şiddette bir kez daha bi başka anda algılarsak o anda aynı duyguya kapılıp tekrar yaşamış gibi hissetmmize neden oluoyormuş.


http://www.burayatakil.com/readarticle.php?article_id=9 Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
DRBL_MTKP
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 113
Nereden: GELDİM BURAYA!
Katılım Tarihi: 04.04.07
Mesaj Tarihi 27-05-2008 20:06
3 - DEJA VU :

arkadaşım bu bi gizem deildir. hatta bunun açıklamaları heryerde var yanlış oldu bu bence. çünkü dejavu nun nedeni insanın koku alma duyusu ile alakalı oldugu biliniyor.

suanda aldıgım bi kokuyu aynı şiddette bir kez daha bi başka anda algılarsak o anda aynı duyguya kapılıp tekrar yaşamış gibi hissetmmize neden oluoyormuş.


http://www.burayatakil.com/readarticle.php?article_id=9 Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
DuMaNiAK
Üye

Mesaj Sayısı: 231
Katılım Tarihi: 22.10.06
Mesaj Tarihi 28-05-2008 07:38
bi de van gölü canavarı gizemi varsmileysmiley


Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
yorgun rocker
Üye

Mesaj Sayısı: 156
Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 26.05.08
Mesaj Tarihi 04-06-2008 21:49
7.si aşırı saçma inancı olanlar sadece buna inanır we bende inanıorm inanmayan war mııısmiley
rock_ve_siyah@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
burhan_bey
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 90
Nereden: kayıp şehir
Katılım Tarihi: 30.03.08
Mesaj Tarihi 24-06-2008 22:43
DUMAN8 yazdı:

9 - ASLA BULUNAMAYAN KAYIPLAR : İnsanlar bazen kaybolur. Bazıları yaşadıkları hayattan kaçar, bazıları büyük çaplı ve cesetlerin tanınamadığı kazalarda yitip gider, bazıları cinayet kurbanı olur. Kayıplar ölü ya da diri bulunur. Ancak bazı insanlar vardır ki adeta buharlaşırlar. 1872a33;de Portekiz yakınlarında bulunan a33;hayalet gemia33; Marie Celestea33;in mürettebatı, Amerikan işçi lideri Jimmy Hoffa bu şekilde kayıplara karışanlardan sadece bazıları.

(Alıntıdır.)



Buna bermuda şeytan üçgenini de ekleyelim.İnanmam ama öyle bi söylenti de var
aslan_burhan_bey@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
umut_PUNKROCK
Üye

Mesaj Sayısı: 107
Nereden: VALLA BENDE BİLMİOM ORA SENİN BURA BENİM DOLASIOZ
Katılım Tarihi: 23.03.08
Mesaj Tarihi 24-06-2008 23:07
e zaten ilginç olcak çözülemeyen herşey ilginç smiley


@LK0L H0S
0RT@M L0S
D!NLE BeN!
HeRSeY C0K BOS



DUSMAN KEL!MES!N!N ANLAMINI ARQADAS SIFATINI TASIYANLARDAN OREND!M
umut_glr1995@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
Cadi_Ezgi
Üye

Üye Avatar

Mesaj Sayısı: 233
Nereden: bursa
Katılım Tarihi: 07.07.07
Mesaj Tarihi 25-06-2008 18:41
burhan_bey yazdı:
DUMAN8 yazdı:

9 - ASLA BULUNAMAYAN KAYIPLAR : İnsanlar bazen kaybolur. Bazıları yaşadıkları hayattan kaçar, bazıları büyük çaplı ve cesetlerin tanınamadığı kazalarda yitip gider, bazıları cinayet kurbanı olur. Kayıplar ölü ya da diri bulunur. Ancak bazı insanlar vardır ki adeta buharlaşırlar. 1872a33;de Portekiz yakınlarında bulunan a33;hayalet gemia33; Marie Celestea33;in mürettebatı, Amerikan işçi lideri Jimmy Hoffa bu şekilde kayıplara karışanlardan sadece bazıları.

(Alıntıdır.)



Buna bermuda şeytan üçgenini de ekleyelim.İnanmam ama öyle bi söylenti de var


Bermuda Şeytan Üçgeni'nin mantıklı bir açıklaması var. Şu anda tam olarak hatırlamıyorum ama, o bölgedeki bir gaz, gemilerin su üstünde kalamamasına, batmasına, uçakların ise yine aynı gazdan dolayı denize düşmesine neden oluyormuşsmiley


!!DUMANCIYIZ BİZ!!smiley
cadi_cimcime_1994@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
batuhaNurselin
Üye

Mesaj Sayısı: 398
Katılım Tarihi: 25.01.08
Mesaj Tarihi 25-06-2008 18:44
ilginç yha .. saol pylşm için smiley
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
Glory
Süper Yönetici

Mesaj Sayısı: 1811
Nereden: Adana
Katılım Tarihi: 21.10.06
Mesaj Tarihi 25-06-2008 23:12
10 günde en az 3-4 kere dejavu yaşıyorum her defasında çok garip oluyorum.. Beden/Zihin mantığı da %100 doğru. Hiçbirşey yapamayacağını bildiğin zamanlarda bile yeterince gaz ile (kendi kendine veya dışarıdan) birçok şeyi başarabiliyorsun.


[img]http://img85.imageshack.us/img85/3494/dfik1.jpg[/img]


Geyik odası ve Karalama Defteri Forum Bölümlerine msj yollama bir süre kapatılmıştır.
dumanforever@gmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
HalimDuMaNiAC
Üye

Mesaj Sayısı: 53
Nereden: bilinmiyor
Katılım Tarihi: 03.07.08
Mesaj Tarihi 03-07-2008 16:08
DE JAVU bildiim kadarıyla şoyle

ruhlarımız bedenlerimize girmeden once yane doğmadan once ruhlarımız dunyada neler yaşayacaklarını goruolarmıs işte bizde bazen bi anı sanki yaşamış gibi oluruz ya aslında ruhlarımızın gorduğu bi anıymış o



AKILDAN GEÇEN YOLU KAZMIŞLAR
BEN GEÇERMİYİM YOK
AH BU DİYARDA KİMİ YAKMIŞLAR HABERİN VARMI KOÇ

SAYGIDAN GEÇEN YOLU YAKMIŞLAR
BEN GEÇERMİYİM YOK
AH BU DİYARDAKİMİ ASMIŞLAR
HEBRİN VARMI KOÇ

SOLUMDAN GEÇEN YOLU ASMIŞLAR
BEN GEÇERMİYİM YOK
KOMŞU TOPRAĞA KİMİ GÖMMÜŞLER
HABERİN VARMI KOÇ

MANASI YOKTUR YOK
YOK BU ALEMİN ALASI YOKTUR YOK
YOK BU GAFLETİN MANASI YOKTUR YOK
YOK BU ALEMİN ALASI YOKTUR YOK
YOK BU GAFLETİNNN

GÖNÜLDEN GEÇEN YOLU GÖMMÜŞLER BEN GEÇERMİYİM YOK
AH BU DİYARDA KİMİ KESMİŞLER HABERİN VARMI KOÇ

SANATTAN GEÇEN YOLU KESMİŞLER
BEN GEÇERMİYİM
KARŞI KÖPRÜDE KİMİ ATMIŞLAR HABERİN VARMI KOÇ

MANASI YOKTUR YOK
YOK BU ALEMİN ALASI YOKTUR
YOK BU GAFLETİN MANASI YOKTUR YOK
YOK BU ALEMİN ALASI YOKTUR YOK
YOK BU GAFLETİNN
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
duMan-_-eliF
Üye

Mesaj Sayısı: 226
Nereden: istnbL
Katılım Tarihi: 20.07.07
Mesaj Tarihi 03-07-2008 16:56
DuMaNiAK yazdı:
bi de van gölü canavarı gizemi varsmileysmiley


süpersn yhasmileysmiley saol pylaşm için gerçekten hepsi de çok ilginç.


aH gzL kuŞm giR kaNıma Ben zaTen sarHşUm..!
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Bilimin çözemediği 10 olgu!
fumeforever
Üye

Mesaj Sayısı: 23
Nereden: izmir
Katılım Tarihi: 28.06.08
Mesaj Tarihi 03-07-2008 19:48
saol paylaşım içn, ilginçmişş..


kafam karışık..
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Atlanilacak Forum:
Duman Forever Araçlar

| |

Anket
Sitenin arka plan resmi değişsin mi yoksa kalsın mı?

Evet değişsin.

Hayır değişmesin.

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Giriş
Kullanıcı Adı

Şifre



Henüz ÜYE Olmadınız mı?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Şifremi Unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için Buraya Tıklayın.
Kısa Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

DuMaN_EmiR
09/01/2019 09:20
tekrar selam. ulaşsın eskiler instagram/m.emir.et smiley

recover
12/10/2018 18:46
emirsmiley

Slipknot_9
07/07/2018 23:26
Slipknot forever ne oldu ya ^^

DuMaN_EmiR
29/05/2018 06:50
Herkese selam. smiley

manyaqiz
22/05/2018 22:58
ah burayı nasıl özledim smiley

Kısa Mesajlar Arşivi
Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Ben Kimim?
Site İstek ve Revize...
Şu anda ne dinliyors...
grup içinde ayrım ya...
Amatör gruplar sahne...
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Ben Kimim? [1012]
3 Harf 1 Cümle [1007]
en sevdiğiniz şar... [1002]
Şu anda ne dinliy... [808]
Kaan Tangöze [654]
Destekleyenler
No buttons defined.
Doğum Günü
06u2ForeveR
ahmetgonen01
AnTyPaTyh
aRrdDa
asli_
atc_2
badesss
badgirl_07
banister
batum_any@ki
bertarafet
dnz_plt
dumanqolik66
dumansal__
EfRaSYaP_RocK
gat cem
greenday1
hte_rck
lamiai
lordbyrm
merji_93
mor_duman_sln
phoneix
pinar35
ribella01
sakaci
sin_eq
sweetsacrifice
uydu
yeniharman
zuga_duman
Copyright © 2006 - 2009 DumanForever.com
Valid CSS! Page Strength SEO Tool - SEOmoz.org